Asunnon myymisen ei tarvitse olla raskasta tai aikaa vievää

Oman asunnon myyminen voi tuntua ajatuksenakin pitkältä ja vaativalta prosessilta, jossa täytyy huomioida monta erilaista muuttujaa; mikä on hyvä hinta sijaintiin ja kuntoon nähden? Kuinka myyminen kannattaa järjestää? Mikä on sopivin aika sopia asuntonäytöistä? Mistä tunnistan sopivan ostajan?

Kysymyksiä voi herätä enemmänkin asunnon myymistä miettiessä, minkä takia ammattilaisen apu on erinomainen keino keventää asunnon myymisestä aiheutuvaa taakkaa.

Hämeen Asuntovälityksen arvot ovat laatu, luotettavuus ja asiakaslähtöisyys. Yritys on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen aina parasta mahdollista palvelua ja tukemaan heitä kaikissa asuntokaupan vaiheissa. 

Teemme arviointikäynnin myytävään asuntoosi – ilman velvoituksia jatkosta

Kun on aika syystä tai toisesta vaihtaa asuntoa, tulemme mielellämme arvioimaan nykyisen kotisi. Arviointikäynti ei velvoita sinua mihinkään. Samalla käynnillä teemme sinulle välitystarjouksen ja autamme sinua halutessasi seuraavan asunnon etsinnässä. Oikein ja tehokkaasti sujunut asuntokauppa on sekä sinun että meidän etumme, joten pidämme taatusti huolen pienimmistäkin asioista, joita et välttämättä ole tullut koko prosessissa edes ajatelleeksi.

Välityspalkkiomme on korkeintaan 3,6% velattomasta kauppahinnasta ja minimipalkkio 2 900 euroa. Kaikki edellä mainitut hinnat sisältävät alv. 24%

Ota yhteyttä

Soita, laita sähköpostia tai tule käymään luonamme Nokian keskustassa. Olemme valmiina palvelemaan sinua asuntosi myynnissä yli 30 vuoden kokemuksellamme.

HÄMEEN ASUNTOVÄLITYS LKV OY

Välikatu 15, 37100 NOKIA

Puh: (03) 341 1433
info@uuteenkotiin.fi

Ota yhteyttä

Hämeen Asuntovälitys on erikoistunut jo yli 30 vuoden ajan asuntojen myyntiin ja vuokraukseen, ja sen toimialue kattaa Nokian, Tampereen ja lähialueet.

Ota meihin yhteyttä ja kerro lisää asunnosta, jonka myyntiä olet miettinyt. Sovitaan jatkotoimenpiteistä tarkemmin ja varmistetaan, että asuntosi myyminen sujuu mahdollisimman vaivattomasti!