Yhteydenotto

Hämeen Asuntovälitys on Nokialla sijaitseva kiinteistönvälitysyritys, jonka tarina ulottuu yli 30 vuoden päähän. Yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja on Santeri Järvensivu ja oikeana kätenä toimii Kimmo Olli.

Hämeen Asuntovälityksen menestyksen takana on sen ammattitaitoinen ja sitoutunut henkilökunta, joka tuntee alueen asuntomarkkinat ja osaa tarjota asiakkailleen juuri heidän tarpeisiinsa sopivia ratkaisuja. Yrityksen vahvuus piilee myös sen kyvyssä sopeutua nopeasti muuttuviin markkinaolosuhteisiin ja tarjota asiakkailleen aina parasta mahdollista palvelua.

Hämeen Asuntovälitys LKV Oy

Välikatu 15
37100 NOKIA

Puh: (03) 341 1433
info@uuteenkotiin.fi

Santeri Järvensivu

Santeri Järvensivu

Kiinteistönvälittäjä, LKV

0400 633 410
santeri@uuteenkotiin.fi

Pätevä välittäjä, joka välittää asiakkaistaan ja siksi myös kohteistaan. Kokemusta kiinteistövälityksestä neljältä vuosikymmeneltä. Santerissa on särmää, pilkettä ja ammattitaitoa. Yrittäjä, joka osaa asiansa.

Kimmo Olli

Kimmo Olli

Myyntineuvottelija

0400 806 655
kimmo@uuteenkotiin.fi

Asiallinen ja rento nokialainen, jonka joukkuepeleissä hiottu pelisilmä on johtanut lukemattomiin kauppoihin. Kimmo on viihtynyt alalla yli 25 vuotta, nauttii työstään ja syntyneistä kaupoista päivittäin. Tekee minkä lupaa.

Ota yhteyttä!

  • Lomakkeen kautta lähetettyjä tietoja käsitellään tietosuojaselosteemme mukaisella tavalla. Lue tietosuojaseloste
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

HÄMEEN ASUNTOVÄLITYS LKV OY